Aloë Vera Remedie van Bella’s Gift

20180911_181310

Waarom is de Aloë&Lavendel remedie zo krachtig en veelzijdig inzetbaar?

Het is niet zo heel raar als je kijkt naar de ingrediënten en de werking van deze bijzondere plantaardige stoffen. Onderstaand per ingrediënt een korte toelichting zodat je een beter beeld hebt waarom het geheel zoveel power bezit.

De Aloë kruidenpreparaat van Bella’s Gift is hand gemaakt, geheel plantaardig en zonder schadelijke toevoegingen. De feedback die ik van langdurige gebruikers heb ontvangen is dat ze erg goed is voor de droge huid, eczeem en soortgelijke problemen maar ook bij wondjes, ontstoken huid, ingegroeide haartjes, stoppels, huidirritaties, insectenbeten, verbrandingen, littekens, striae, kraaienpootjes, jeukende huid en nog veel meer goed ondersteund.

Gemaakt van Aloë Vera, kokos, olijf en zonnebloem olie, bijenwas, calendula en Lavendel.

Aloë Vera heeft veel eigenschappen die de huid ondersteund, het versnelt de genezing en bevordert het herstel van de huidcellen bij brandwonden, kleine snijwonden, psoriasis en de schilferige, rode huid bij eczeem. De samentrekkende werking bevordert een strakkere huid en gaat het ontstaan van rimpels tegen.

Kokosolie bevat veel gezonde vetzuren (deze zijn ook te vinden in moedermelk), beschermt de huid tegen de zon, verstevigt onderliggende bindweefsel, verwijdert dode huidcellen, trekt giftige stoffen en vuil uit de cellen en gaat ontstekingen tegen. Ook vrije radicalen worden aangepakt, deze zorgen voor ouderdoms- en ander vlekken, rimpels en veroudering van de huid.

Olijfolie is geschikt voor alle huidtypes, bevat enorm veel vitamines en mineralen. Het is een bewezen feit dat olijfolie geen allergische reacties kent. Ook zorgt het voor een goede vochtbalans en houdt het de huid jong, zacht en soepel, gaat veroudering en uitdroging tegen, helpt bij eczeem en allergieën.

Zonnebloemolie is een prachtige bron van vitamine E. Stimuleert de huid bij het absorberen van essentiële oliën. Essentiële vetzuren ondersteunen de huidbarrière en verminderen vochtverlies vanuit de diepere huidlagen, dit zijn belangrijke aspecten als het gaat om huidproblemen, zoals atopisch eczeem. Onderzoeken hebben bovendien aangetoond dat zonnebloemolie ontstekingsremmende eigenschappen heeft en daarmee irritatie en roodheid kan verminderen.

Bijenwas bevat krachtige antibacteriële, ontstekingsremmende en anti oxiderende eigenschappen die goed zijn voor de huid. Het geeft stevigheid en conserveert door de vitamine A en de antibiotische eigenschappen, ook heeft bijenwas een huid beschermende en vocht vasthoudende werking. Het laat geen kou, nattigheid of wind door. Daardoor houdt bijenwas de lichaamswarmte vast en sluit de huid niet af. De huid blijft ademend.

Lavendel is regeneratief en rustgevend, antihistaminicum, infectie werend, ontstekingsremmend, schimmelwerend, anti septisch, krampstillend en pijnstillend. Is zacht voor schrammen, wondjes en huidinfecties en minimaliseert het ontstaan van littekens. De lavendel heeft een kalmerend en verdovende werking, waardoor de zenuwen tot rust komen en spieren zich ontspannen.

Calendula (goudsbloem) is een prachtige oranje bloem met vele eigenschappen maar staat vooral bekend als de wondgenezer. Ze helpt de huid sneller genezen, is ontstekingsremmend en ontsmettend. Ze wordt veel ingezet bij brandwonden, winterhanden, slecht genezende wonden, blauwe plekken en ontstoken huid.

Al deze prachtige ingrediënten gecombineerd maakt de Aloë&Lavendel een must have in je eerste hulp tas maar daarnaast ook een bijzonder krachtige dagelijkse ondersteuner.