Bella’s Gift zo natuurlijk dat het eetbaar is.

Het geheim van Bella’s Gift is 100% plantaardig, handgemaakt en een combinatie van eeuwen oude kruidengeneeskunde met huidige alternatieve natuurlijke geneeskunde. Wij investeren in het bevorderen, ondersteunen en helpen genezen van lichamelijke en geestelijke gezondheid met behulp van de natuur.

Geen complexe formules met lange lijsten van ingrediënten of E nummers en onuitspreekbare toevoegingen maar hele simpele alledaagse huis tuin en keuken producten die voor de normale mens te vinden zijn in de winkel of zoals het tegenwoordig ook kan…Online.

De producten worden gemaakt met de meest natuurlijke ingrediënten, zonder synthetische kleur/geur/smaakstoffen, parabenen of andere schadelijke chemische middelen maar wel goed houdbaar door het water, etherische oliën en de planten die gebruikt worden.

Even voorstellen…

Ik ben Marieluisa, moeder van James en Isabella en daarnaast ook vrouw van.

Ik ben op een punt in mijn leven waarin ik duidelijk kan zien dat alles heeft geleid tot dit punt, pad, begin van…. Bella’s Gift. Natuurlijk is het een lang verhaal en ga ik die zeker nog met jullie delen, maar Bella’s Gift is ineens zo snel gegaan dat ik nog een beetje moet wennen aan het tempo en al doende de boel in elkaar aan het smeden ben. Ik kan gerust zeggen dat het een lange reis is geweest en ik veel heb moeten meemaken op lichamelijk en geestelijk gebied, waar ik zeer zeker nog over zal gaan uitbreiden binnenkort, nu vast een korte intro.

Mijn inspiratie in het kort:
Op deze pagina zal ik iedereen op de hoogte houden wat Bella’s Gift betreft. Mijn liefde voor planten en kruiden, mijn (negatieve) ervaringen met de reguliere geneeskunde/ farmaceutische middelen en het allerbelangrijkste….mijn twee wonderkindjes hebben mij geleid naar een studie tot kruidengeneeskundige.

Uit pure noodzaak en wanhoop ben ik met Aloë Vera gaan werken. Mijn eerste “patiënt” was kleine Isabella, mijn dochter, die 8 weken te vroeg geboren was en geen koemelk kan verdragen. Hier kwamen de artsen pas 2 weken na geboorte achter, wat resulteerde in kapotte huid en meer.
De medische zalfjes en oliën gaven ook allergische reacties, en daar was dan mijn Aloë Vera plant.
Ik ben Isabella gaan insmeren met de gel en haar huid genas in no time. En zo zijn de Aloë Vera Remedies geboren en is Bella’s Gift ontstaan.

Ondertussen heb ik heel wat mensen kunnen en mogen helpen met de natuurlijke producten van Bella’s Gift en is mijn intentie om steeds meer producten te ontwikkelen met de kracht van de natuur.