Uit liefde voor mijn kinderen en een zoektocht naar genezing is Bella’s Gift ontstaan. Producten gemaakt van plantaardige ingrediënten met creativiteit en onvoorwaardelijke liefde. Back to basics, terug naar Natuurlijk Lief!

Opgestart als onderneming in 2018 als onderdeel van Modern Mediums, in 2020 verder gegaan als eenmanszaak.

Bella’s Gift – Natuurlijk Lief!

Het geheim van Bella’s Gift is 100% plantaardig, handgemaakt en een combinatie van eeuwen oude kruidengeneeskunde met huidige alternatieve natuurlijke geneeskunde. Wij investeren in het bevorderen, ondersteunen en helpen genezen van lichamelijke en geestelijke gezondheid met behulp van de natuur.

Geen complexe formules met lange lijsten van ingrediënten of E nummers en onuitspreekbare toevoegingen maar hele simpele alledaagse huis tuin en keuken producten die voor de normale mens te vinden zijn in de winkel of zoals het tegenwoordig ook kan… Online.

De producten worden gemaakt met de meest natuurlijke ingrediënten, zonder synthetische kleur/geur/smaakstoffen, parabenen of andere schadelijke chemische middelen maar wel goed houdbaar door het water, etherische oliën en de planten die gebruikt worden.

Daarnaast zijn wij distribiteur van verschillende producten op het gebied van alternatieve geneeswijze en plantaardige heilzame producten.

 

Marieluisa – Oprichter en Eigenaar.

Welkom en zeer vereerd dat je meer over mij wilt weten, ik ga mijn best doen om een beeld te schetsen van mezelf.

Geboren en getogen in Amsterdam, gestudeerd met een toekomst in de zorg in gedachte en daarin geslaagd. Ondertussen ga ik al decennia als chronisch patiënt door het leven en heeft het mij veel uitdagingen geleverd maar daarnaast ook enorm veel gebracht. Mijn carrière als verzorgende aan bed was van korte duur en na een lange ziekte periode heb ik de keuze moeten maken om de zorg te verruilen voor administratief werk. Het was absoluut niet mijn droom maar heeft mij wel mogelijkheden geboden zoals in het buitenland wonen en werken, een waar avontuur en had ik zeker niet willen missen. Helaas bleef mijn gezondheid  achteruitgaan wat mijn kansen op de arbeidsmarkt beperkte dus dan maar weer studeren en verder ontwikkelen, al is het maar voor mezelf. Op 26 jarige leeftijd ben ik volledig afgekeurd voor de arbeidsmarkt en mocht ik voor de rest van mijn leven thuis zitten en niks doen. Mijn visuele beperking was de laatste druppel en nieuwste toevoeging aan mijn lange lijst van fysieke beperkingen die mij volledig deden stilstaan. De toekomst was volledig onbekend, onzeker en behoorlijk grijs in mijn geval maar nooit hopeloos.

Nu jaren verder ben ik moeder van twee prachtige kinderen, getrouwd en ondernemer.

Mijn fysieke beperkingen en alle uitdagingen die daarbij komen kijken hebben voor mij, achteraf gezien, gefunctioneerd als motivatie en kompas naar waar ik nu ben in het leven. Mijn leven was werkelijk beperkt en daardoor ook mijn kwaliteit van leven. Ik kon dit gewoonweg niet accepteren, en ben opzoek gegaan naar mogelijkheden om mijn lichaam te helpen herstellen. Dit pad heb ik eerst bewandeld binnen de reguliere zorg maar helaas kreeg ik steeds maar dezelfde antwoorden en resultaten: “leer er mee leven.”.  Gelukkig ben ik zo eigenwijs en wilskrachtig om mij hier niet bij neer te leggen en zo begon mijn ontdekkingsreis binnen de alternatieve zorg. Energiewerk, kruidengeneeskunde, water, gezonde voeding, etherische oliën en frequentie therapie zijn maar een aantal takken die ik heb gestudeerd, bestudeerd en geïntegreerd in mijn leven en zo ook in mijn onderneming. Door al mijn kennis en ervaringen te combineren is er een bijzonder concept ontstaan die tot nu vele mensen hebben kunnen helpen in het verbeteren van hun eigen kwaliteit van leven.